IC TMF

Poziv za učešće na radionici za osmišljavanje i razvoj poslovnih ideja

Poštovani,

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo da se uključite u realizaciju radionice o osmišljavanju i razvoju poslovnih ideja u oblastima održivog razvoja i borbe protiv klimatskih promena. Radionicu organizuju Climate Innovation Hub i Centar za transfer tehnologije Univerziteta u Beogradu uz podršku Privredne komore Srbije, Programa ’Climate-KIC Srbija’, i projekta ’Lokalni razvoj otporan na klimatske promene’ koga sprovode Ministarstvo zaštite životne sredine i Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP). Radionica je namenjena studentima završnih godina, master i doktorskih studija na prirodno-matematičkim, inženjerskim, tehničkim i tehnološkim fakultetima; kao i studentima na ekonomskim i drugim fakultetima (npr. organizacione nauke i/ili druge društvene nauke). Cilj radionice je da učesnici osmisle i detaljnije razrade poslovne ideje, koje se oslanjaju na oblasti njihovih osnovnih studija, a koje mogu da doprinesu realizaciji ciljeva održivog razvoja i borbe protiv klimatskih promena. Namera nam je da pružimo vrednost učesnicima (studentima), tako što ćemo, primenom inovativnih metoda i tehnika, uticati da znanja iz svojih domenskih oblasti pretoče u poslovne ideje, koje ih mogu inspirisati da pozitivno utiču na okruženje i zajednicu u kojoj žive. Radionica će se u Beogradu održati 01. juna 2018. u trajanju od 9:00 do 17:00 u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu, Studentski trg 1 (učionica u potkrovlju), i realizovaće je tim trenera iz organizacije Climate Innovation Hub. Agendu možete pronaći u prilogu ovog mejla, a više informacija na našem sajtu

<http://www.ctt.bg.ac.rs/vesti/imas-energiju-inicijativu-i-sjajnu-ideju-prijavi-se-za-radionicu-za-osmisljavanje-i-razvoj-poslovnih-ideja/> .

Želimo da Vas pozovemo da podržite ovu radionicu tako što ćete studente u svojoj mreži pozvati da se prijave za učešće na ovoj besplatnoj jednodnevnoj radionici.

Studenti se za radionicu mogu registrovati putem linka https://goo.gl/xom1bK.

Rok za prijavu je 31. maj 2018.

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije.

Srdačno,

Tim Centra za transfer tehnologije

Univerzitet u Beogradu

Obilićev venac 26

Tel:           +381 11 26 22 953

E-mail:     ctt@rect.bg.ac.rs

Internet: www.ctt.bg.ac.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Inovacioni Centar – Tehnolosko-Metalurskog Fakulteta