IC TMF

Poziv za seminar “Uvod u patentni sistem”

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave na seminar “Uvod u patentni sistem” koji će se u organizaciji Edukativno-informativnog centra Zavoda održati u četvrtak, 30. oktobra, sa početkom u 10 časova.

patent (1)Cilj seminara je da se polaznici upoznaju sa značajem patentne zaštite, uslovima za priznanje patenta, kao i sa postupkom koji se sprovodi u Zavodu za intelektualnu svojinu.Poseban deo seminara biće posvećen načinima na koje se može ostvariti patentna zaštita u inostranstvu, a biće reči i o značaju korišćenja patentne dokumentacije.

Seminar je namenjen prvenstveno polaznicima koji imaju određena iskustva sa zaštitom pronalazak, a koji dolaze iz istraživačkih i naučnih institucija, malih i srednjih preduzeća, ili pripadaju pronalazačima, studentima ili široj javnosti.

Prijavu za ucesce na seminaru mozete poslati putem mejla sradosavljevic@zis.gov.rs ili info.eic@zic.gov.rs, kao i putem telefona 011/2025841, 011/2025835.

Takodje, potrebno je dostaviti informaciju o prisustvu na seminaru na mejl juljarevic@tmf.bg.ac.rs ili inocentar@tmf.bg.ac.rs .

Prijava je poželjna za sve zaposlene koji do sada nisu imali obuku iz ove oblasti.

Program:

Patenti Zavod 30-10-2014

Prijava za seminar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Inovacioni Centar – Tehnolosko-Metalurskog Fakulteta